Author Topic: Long Running Script  (Read 278 times)

Offline maltingo

  • RootsChat Member
  • ***
  • Posts: 107
  • Census information Crown Copyright, from www.nationalarchives.gov.uk
    • View Profile
Long Running Script
« on: Monday 20 March 17 17:42 GMT (UK) »
My computer seems to have developed a glitch, whereby most sites that I click on take time to actually load into, when I click the mouse a message comes up below saying "Long running script" with a ok box which it invites the user to press.
Regardless, it takes its time and then goes into whatever I have requested.
Any clues whats wrong members please ??

RootsChat is the busiest, largest free family history forum site in the country. It is completely free to use. Register now.
Also register instantly with Facebook or Twitter (and other social networks). Start your genealogy search now.


Offline hallmark

  • -
  • RootsChat Marquessate
  • ******
  • Posts: 6,022
    • View Profile
Re: Long Running Script
« Reply #1 on: Monday 20 March 17 19:09 GMT (UK) »
Browser?

RootsChat is the busiest, largest free family history forum site in the country. It is completely free to use. Register now.
Also register instantly with Facebook or Twitter (and other social networks). Start your genealogy search now.


Offline maltingo

  • RootsChat Member
  • ***
  • Posts: 107
  • Census information Crown Copyright, from www.nationalarchives.gov.uk
    • View Profile
Re: Long Running Script
« Reply #2 on: Monday 20 March 17 20:14 GMT (UK) »
Many thanks Hallmark, Windows 10, changed browser to Microsoft Edge and it works fine.
regards